Written by 2:12 pm Novosti

MLADI NE ŠUTE!

Ni vrućina, ni visoke temperature, nas nisu spriječile da se okupimo i dokažemo da #mladinesute!

Naime, prošlog vikenda, u prostorijama HUB 387 održala se još jedna epizoda Push Pauze u Sarajevu. Naši govornici su bili uspješni, mladi ljudi iz različitih oblasti: Kenan Suljić, Emir Zulejhić, Adna Sokolović i Adnan Bajramović, a moderatorica je bila naša Azra Kerić.

Uz živu diskusiju gostiju-govornika i publike, mladi su pokazali da su itekako zainteresovanu za trenutnu društveno-političku situaciju u BiH, kao i ostalih problema koji ih se tiču.

“Zadovoljna sam tokom diskusije i njenim finalnim rezultatima. Govornici su zaista na lijep način objasnili kako izgleda javno iznošenje svog mišljenja i sve one dobre i loše stvari koje dolaze nakon toga. Push Pauza je dogadjaj koji uvijek, na jednom mjestu, okupi mlade ljude željne promjene . Tako je bez sumnje bilo i ovaj put, interakcija sa publikom je bila na visokom nivou što je zaista doprinijelo uspješnoj realizaciji Push Pauze. Nekoliko dana prije samog dogadjaja je za organizatora najteže. Konstantno je neka frka, trka, ali kada vidimo taj krajnji produkt, tada shvatimo da je sve vrijedilo” – istakla je Lana Kulina, koordinatorica “Push Pauze”

Ovim putem se zahvaljujemo svim prisutnim na dolasku, aktivnom učešću i doprinosu realizaciji ovog događaja. Vidimo se uskoro sa drugom temom, drugim gostima i na drugom mjestu!

Kako je to sve izgledalo, možete pogledati u prilogu…

(Visited 4 times, 1 visits today)
Close