Uslovi korištenja

Dobrodošli na sajt Omladinske novinske asocijacije u Bosni i Hercegovini (ONAuBiH). Korištenje ove web stranice podliježe sljedećim uslovima.

Intelektualna svojina
Sva autorska prava, zaštitni znakovi, patenti i druge intelektualne svojine na ovoj web stranici i njenom sadržaju su vlasništvo našeg Udruženja ili trećih strana koje nam daju dozvolu za korištenje.
Neovlašteno korištenje ili reprodukcija sadržaja sa ove web stranice može predstavljati kršenje autorskih prava i drugih zakona.

Tačnost informacija
Trudimo se da osiguramo da su informacije na našem sajtu tačne i ažurirane, ali ne možemo garantovati potpunu tačnost ili pouzdanost tih informacija. Koristite informacije sa sajta na vlastitu odgovornost.

Vanjski linkovi
Naša web stranica može sadržavati linkove ka vanjskim web stranicama koje su van naše kontrole. Ne snosimo odgovornost za sadržaj tih stranica i ne preuzimamo garanciju za njihovu tačnost, sigurnost ili dostupnost. Korištenje takvih linkova je na vlastiti rizik.

Ograničenja odgovornosti
U najvećoj mjeri dozvoljenoj zakonom, ne snosimo odgovornost za bilo kakvu direktnu, indirektnu, slučajnu, posebnu ili posljedičnu štetu koja proizlazi iz korištenja ili nemogućnosti korištenja našeg sajta ili njegovog sadržaja.

Promjene uslova korištenja
Zadržavamo pravo izmjene ovih uslova korištenja u bilo kojem trenutku. Preporučuje se da periodično pregledate uslove korištenja kako biste bili upoznati s njihovim ažuriranjima. Nastavak korištenja sajta nakon objavljivanja promijenjenih uslova smatraće se vašim prihvatanjem tih promjena.

Kontakt
Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi s ovim uslovima korištenja, možete nas kontaktirati na email onaubih@gmail.com

(Visited 28 times, 1 visits today)

Comments are closed.

Close