Written by 12:48 pm Novosti, Projekti

Karike za promjene: ONAuBiH s partnerima kroz strateško planiranje u 2024.

U periodu 15.12-17.12.2023, Omladinska novinska asocijacija u Bosni i Hercegovini (ONAuBiH) zajedno s partnerima, Institut za razvoj mladih KULT, Fondacija SHL Sarajevo, Vijeće mladih Federacije BiH, i Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini (ASuBiH), intenzivno je radila na strateškom planiranju za narednu godinu.

„Godina 2024. bit će obilježena promjenama, zagovaranjem i stvaranjem novih iskustava“, istaknuto je na sastanku. Razgovaralo se o partnerstvu koje će se protezati kroz iduće dvije godine, a cilj je postizanje pozitivnih promjena u 15 bh. lokalnih zajednica.

Svi su prisutni izrazili predanost viziji organizacije i zajedničkom radu na ostvarivanju ciljeva. Naglasak je stavljen na podršku mladima, promicanje lokalne politike, te stvaranje održivih medijskih/omladinskih programa koji će doprinijeti razvoju zajednica.

„Projekt ‘Putokaz za mlade, karike za promjene’ nastavlja sa drugom fazom implementacije, a saradnja s našim partnerima ključna je za ostvarivanje tih ambicioznih ciljeva“, istaknuto je na sastanku.

ONAuBiH poziva sve zainteresirane da prate njihov rad te da se pridruže pozitivnoj priči koja se razvija u lokalnim zajednicama širom Bosne i Hercegovine!

Projekt “Putokaz za mlade, karike za promjene” provodi Omladinska novinska asocijacija u Bosni i Hercegovini uz podršku Instituta za razvoj mladih KULT

 

(Visited 69 times, 1 visits today)
Close