HTML

| 033 205-850 | onaubih@gmail.com

Izbornik jezika

Novosti

ONAuBiH u potrazi za novim osobljem!

OGLAS ZA POSAO

26.09.2022 13:23
Slika
 
Omladinska novinska asocijacija u Bosni i Hercegovini (ONAuBiH), na osnovu ukazane  potrebe, objavljuje konkurs za više radnih pozicija:

Finansijski koordinator / Office manager
Projektni asistent


Omladinska novinska asocijacija u Bosni i Hercegovini (ONAuBiH) je nevladina, multinacionalna i multietnička organizacija koja mladima, unazad 14 godina, pruža priliku da se pobliže upoznaju sa medijima, nauče više o njima, te da sami učestvuju u kreiranju i popunjavanju medijskog prostora.

Tražimo komunikativne, odgovorne i samostalne osobe sa izraženim organizacijskim vještinama, spremne na stalnu komunikaciju i dinamičan rad sa mladim ljudima (dobi od 15 do 30 godina). Ovo su pozicije, na ugovor o radu, bazirane u našoj kancelariji u Sarajevu.

Cijeli tekst Konkursa je dostupan OVDJE.

 

Svi zainteresirani kandidati trebaju dostaviti motivaciono pismo, kratku biografiju (CV) te minimalno dvije reference (kontakt  osobe  koje  mogu  dati  informacije  o  prethodnom radnom iskustvu kandidata) isključivo putem e-mail adrese: aplikacije@onaubih.ba, uz naznaku "Prijava na konkurs – naziv pozicije za koju se prijavljujete", najkasnije do petka, 07.10.2022. do 23:59h.

Eventualna pitanja i/ili nedoumice u vezi sa Konkursom možete pisati na navedeni mail uz naznaku "Konkurs - upit", najkasnije do 05.10.2022.

Kandidati/kinje koji uđu u uži krug će biti kontaktirani i pozvani na intervju sa Komisijom ispred Omladinske novinske asocijacije u BiH.

0 0