HTML

| 033 205-850 | onaubih@gmail.com

Izbornik jezika

Novosti

ONAUBIH U POTRAZI ZA NOVIM OFFICE MANAGEROM!

#ZgrabiPriliku

20.10.2021 19:00
Slika
 

Omladinska novinska asocijacija u Bosni i Hercegovini (ONAuBiH) raspisuje konkurs za prijem u radni odnos za poziciju:

 

Office manager

 

Omladinska novinska asocijacija u Bosni i Hercegovini (ONAuBiH) je nevladina, multinacionalna i multietnička organizacija koja mladima, unazad 14 godina, pruža priliku da se pobliže upoznaju sa medijima, nauče više o njima, te da sami učestvuju u kreiranju i popunjavanju medijskog prostora.

 

Tražimo komunikativnu osobu sa izraženim organizacijskim vještinama, spremnu na stalnu komunikaciju i dinamičan rad sa mladim ljudima (dobi od 15 do 30 godina). Ovo je part-time pozicija (20 radnih sati sedmično) bazirana u našoj kancelariji u Sarajevu. Povećanjem obima posla postoji mogućnost prelaska na puno radno vrijeme.

Cijeli tekst Konkursa pročitaj OVDJE!

Molimo sve zainteresovane kandidate da pošalju svoj CV i motivaciono pismo, te minimalno dvije preporuke do 30.10.2021. godine (u 23:59) na e-mail: aplikacije@onaubih.ba. Eventualna pitanja i/ili nedoumice u vezi sa Konkursom možete pisati na navedeni mail uz naznaku "Office manager - upit", najkasnije do 27.10.2021.
Kandidati/kinje koji uđu u uži krug će biti kontaktirani i pozvani na intervju sa Komisijom ispred Omladinske novinske asocijacije u BiH. 0 0