HTML

| 033 205-850 | onaubih@gmail.com

Izbornik jezika

Novosti

Omladinska novinska asocijacija u Bosni i Hercegovini (ONAuBiH) raspisuje konkurs za dva dopusna člana Upravnog odbora

GA 2022 | 9.-10.12

23.11.2022 13:00
Slika
 

Omladinska novinska asocijacija u Bosni i Hercegovini (ONAuBiH) raspisuje konkurs za dva/ije dopusna/e člana/ice Upravnog odbora, koji/a se bira na mandat od godinu dana.

 

Popunjavanjem obrasca, koji je dostupan OVDJE, iskazujete želju za rad u Upravnom odboru Omladinske novinske asocijacije u BiH.

 

Molimo Vas da pažljivo pročitate informacije u nastavku:

 

Kandidati/kinje koji/e se žele prijaviti moraju ispunjavati sljedeće uslove:

– da su državljani/ke Bosne i Hercegovine;

– da u toku svog mandata borave u Bosni i Hercegovini;

– da nisu stariji/e od 30, a mlađi/e od 15 godina;

– da nisu aktivisti/kinje neke od političkih partija;

– da su članovi/ice Omladinske novinske asocijacije.

 

Da biste se prijavili za ovu poziciju potrebno je da ispunite sva pitanja u aplikaciji i istu dostavite, uz popratnu biografiju/CV, na mail: aplikacije@onaubih.ba sa naznakom „Prijava za UO“. Putem navedenog maila možete dostaviti eventualna pitanja i/ili nedoumice u vezi sa tekstom Konkursa i propozicijama, najkasnije do petka (2.12.2022. g.).

 

Nepotpune, nepravovremene, te prijave sa uvredljivim i pogrdnim sadržajem neće se uzeti u razmatranje.

 

Konkurs će biti otvoren do kraja dana u nedjelju (4.12.2022. g.), nakon čega će komisija izabrati kandidate/kinje koji će biti kontaktirani/e, najkasnije do 6.12.2022. (utorak), a koji/e će imati priliku da se predstave na Generalnoj skupštini Asocijacije 9. i 10. decembra. Svi kandidati/kinje će putem maila biti informisani o rezultatima za uži. Jubilarna 15. Skupština Asocijacije održat će se uživo u Hotelu Hollywood na Ilidži.

 

Omladinska novinska asocijacija u BiH djeluje već 15 godina na području BiH, gdje mladima pruža priliku da se pobliže upoznaju sa medijima, nauče više o njima, te da sami učestvuju u kreiranju i popunjavanju medijskog prostora. Kroz različite projekte koje organizira i implementira, mladima nastoji predstaviti medije, a omogućava im da se pobliže upoznaju sa onim što ih zanima, te da izravno sudjeluju u kreiranju medijskog prostora. 

0 0